HTML

Gondolatok

A mindennapi életről és politikai helyzetről szóló gondolatok

Friss topikok

  • kedves kis monca: Nahát anyukám, ilyen korán reggel? Ezexerint nagyon feldúlt lehetsz. Amúgy ez tényleg nagyon durva... (2009.08.20. 09:59) Egy országot egy lóért...
  • myriam: @kedves kis monca: Ha arra gondolsz, hogy az ellenvonatot látom, az is lehet, de mit vehetnek el m... (2009.08.16. 10:00) Fény az alagút végén?!
  • Gaga83: Drága Anyukánk beindult! :) (2009.07.12. 18:14) Egy fecske nem csinál nyarat...
  • kedves kis monca: Drága Anyukám! Lassan megjelenhetnek bőrkötésben is:-) Remélem enyém lesz az első tiszteletpéldány! (2009.07.07. 21:52) Polémia egy nyugdíjas szemével

Linkblog

Francia kapcsolatok - Mea maxima culpa

2009.10.19. 23:16 myriam

 

Próbálom összerakni a puzle elemeket. Aki már póbálta, tudhatja, nem sikerül elsőre. Újra és újra illesztgetni kell  a darabkákat ahhoz, hogy végleg összeálljon az egész.

A teljes kép még hibádzik, de már kezd kirajzolódni a megoldás.

Deklaráltan átmeneti - 1 Ft fizetésért vállalt válságkezelő miniszterelnök teszi a dolgát, mert garantáltan nem anyagi haszonszerzésért, csupán hazafias érzelmektől vezérelve vállalt nem kevesebbet, mint, hogy országunkat kivezetni a válságból.

Egyes kommunikációk szerint jó úton haladunk.

Pécsett elindult egy polémia, ami egy olyan stretégiai kérdésben, mint a víz, az ivóvíz, az egyik "éltető anya" hazai kézben való tartása okán kiverte a biztositékot.

Pécs városa felismerve a dolgok mögöttes szándékát, úgy döntött, hazai kézben kell tartaniuk a jövőjüket, a jövőnket, visszacsinálni mindent, még, ha ráfizetések árán is, de a további, hosszútávú boldogulás érdekében.

Bajnai Úr nem egészen így látja?  Fontosnak érzi sietve elutazni, Nicolas Sárközi Úrhoz meaculpáni?

Sárközi Úr már korábban - e konkrét ügy nélkül is - hevesen tagadta bárminemű magyar  eredetét, idendítását.

Napjainkban Sárközi apuka - úgy látszik nem egyeztetve kisfiával - hazánkba érkezett, nosztalgiából felkeresve a régmúlt emlékeket.

Arra lennék kíváncsi igazán, Bajnai Úr, ha nem is most, hová fog járni nosztalgiázni, múltat idézni?

Van egy mondás: "Soha ne menj vissza oda, ahol egyszer jól érezted magad, mert ugynazt nem fogod ott megtalálni."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myriam.blog.hu/api/trackback/id/tr201462092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása