HTML

Gondolatok

A mindennapi életről és politikai helyzetről szóló gondolatok

Friss topikok

  • kedves kis monca: Nahát anyukám, ilyen korán reggel? Ezexerint nagyon feldúlt lehetsz. Amúgy ez tényleg nagyon durva... (2009.08.20. 09:59) Egy országot egy lóért...
  • myriam: @kedves kis monca: Ha arra gondolsz, hogy az ellenvonatot látom, az is lehet, de mit vehetnek el m... (2009.08.16. 10:00) Fény az alagút végén?!
  • Gaga83: Drága Anyukánk beindult! :) (2009.07.12. 18:14) Egy fecske nem csinál nyarat...
  • kedves kis monca: Drága Anyukám! Lassan megjelenhetnek bőrkötésben is:-) Remélem enyém lesz az első tiszteletpéldány! (2009.07.07. 21:52) Polémia egy nyugdíjas szemével

Linkblog

FÁZISKÉSÉS

2009.11.10. 14:51 myriam

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács úr rendszeresen elkésik a munkahelyéről, mire a főnöke megunja a lazaságot és kilátásba helyezi, még egy ilyen eset és kénytelen lesz megválni tőle.

Emberünk kétségbeesésében  felkeresi orvosát és őszintén felfedi gondjait.

A doki felír számára olyan pirulát, ami biztos megoldást fog jelenteni számára, ha este  lefekvés előtt bevesz egy drazsét.

Kovács úr reggel frissen, fitten ébred, még arra is jut ideje, hogy hogy megborotválkozzon, megreggelizzen és idejében munkába induljon.

Elsőként, a főnöke előtt érkezik a hivatalba, még a kávét is odateszi a kollégáknak, hogy mire beérnek minden legyen rendben.

A főnök meglepetten szembesül az eseményekről, de Kovács úr látva csodálkozását, lelkendezve újságolja, magába szállt és ez után fogja tudni a kötelességét.

A főnök hebgve az ámulattól csak annyit tudott kérdezni: jó, jó, de tegnap, tegnapelőtt hol volt?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myriam.blog.hu/api/trackback/id/tr691515519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása